Spel, sport och betting

Om man ska generalisera lite så kan man säga att de flesta spelintresserade människor också gillar sport. Det är ofta en viss typ av människor som gillar den här typen av spänning och vardagsnöjen i livet. Många som spelar datorspel som Quake, Counter Strike eller Urban Terror tycker dessutom om att spela poker eller casinospel på nätet och roar sig ofta även med att betta på till exempel fotbollsmatcher.

Det billigaste alternativet för den som följa alla olika matcher och sporter är att streama live på till exempel Viaplay. För den som vill kunna se till exempel alla matcher i Champions League på TV, krävs det att man har flera olika sportkanaler eftersom de ofta delar upp matcherna, i en och samma turnering, mellan sig. Eftersom alla sportkanaler är betalkanaler kan detta bli relativt dyrt.

Fördelar med streaming

På streamingsajter som till exempel Viaplay kan man allt från sport och film till TV-serier och dokumentärer. Blir man medlem på den gigantiska spelsajten Bwin.com får man dessutom prova på Viaplay gratis i en månad. Det bästa med streaming är att man själv väljer när man vill se en serie, match eller film. Eftersom ens liv inte alltid passar ihop med TV-tablån är det skönt att själv kunna bestämma när man har tid eller lust att se ett visst program. Eftersom det dessutom är mycket billigare att ha ett konto på Viaplay än att betala för alla olika betalkanaler så finns det egentligen ingen anledning att inte skaffa ett streaming-konto.